The factory
The factory

London 2008-on going

This design transforms a dark this 4.5 wide by 55 metre long corridor into a 3 dimensional landscape offering a multitude of promenades going through and above the building. This old industrial building in Kennington – London – is remodelled to create a succession of 1 and ½ and double height spaces connected to form a substantial entertainment area at first floor. From a large entrance, a large stairway naturally lit from above leads to 4 of the bedrooms above; it is reminiscent of an eighteenth century staircase. At the top, the staircase becomes belvedere from which you can enjoy the view of the whole of London.

 ​Three planted courtyards bring light and air to the lower floors. Two are external and planted with ferns and climbers; the other is semi internal and planted with a wall of orchids and begonias; a glass roof enclosing it in the winter slides in the summer to open it to the elements. A series of hanging gardens rest on the roof of the buildings. On different levels, they are connected by stairs with each other as well as with the spaces below.  This is our own project. We are planning a completion in 2015.

​Three planted courtyards bring light and air to the lower floors. Two are external and planted with ferns and climbers; the other is semi internal and planted with a wall of orchids and begonias; a glass roof enclosing it in the winter slides in the summer to open it to the elements. A series of hanging gardens rest on the roof of the buildings. On different levels, they are connected by stairs with each other as well as with the spaces below.

This is our own project. We are planning a completion in 2015.

DSC02201.JPG
DSC02134.JPG
DSC02126.JPG
DSC02222.JPG
DSC02232.JPG
DSC02250.JPG
P1030751.JPG
DSC02190.JPG
DSC02186.JPG
DSC02184.JPG
P1030847.JPG
The factory
 ​Three planted courtyards bring light and air to the lower floors. Two are external and planted with ferns and climbers; the other is semi internal and planted with a wall of orchids and begonias; a glass roof enclosing it in the winter slides in the summer to open it to the elements. A series of hanging gardens rest on the roof of the buildings. On different levels, they are connected by stairs with each other as well as with the spaces below.  This is our own project. We are planning a completion in 2015.
DSC02201.JPG
DSC02134.JPG
DSC02126.JPG
DSC02222.JPG
DSC02232.JPG
DSC02250.JPG
P1030751.JPG
DSC02190.JPG
DSC02186.JPG
DSC02184.JPG
P1030847.JPG
The factory

London 2008-on going

This design transforms a dark this 4.5 wide by 55 metre long corridor into a 3 dimensional landscape offering a multitude of promenades going through and above the building. This old industrial building in Kennington – London – is remodelled to create a succession of 1 and ½ and double height spaces connected to form a substantial entertainment area at first floor. From a large entrance, a large stairway naturally lit from above leads to 4 of the bedrooms above; it is reminiscent of an eighteenth century staircase. At the top, the staircase becomes belvedere from which you can enjoy the view of the whole of London.

​Three planted courtyards bring light and air to the lower floors. Two are external and planted with ferns and climbers; the other is semi internal and planted with a wall of orchids and begonias; a glass roof enclosing it in the winter slides in the summer to open it to the elements. A series of hanging gardens rest on the roof of the buildings. On different levels, they are connected by stairs with each other as well as with the spaces below.

This is our own project. We are planning a completion in 2015.

show thumbnails