Tall door
Tall door

London 2007-09

This refurbishing of an upper ground floor flat in a Victorian house in Earl's Court has revealed the original Victorian generosity of the building.

 ​The bedroom and en suite has been fitted snuggly in the back extension to free the rest of the flat and re-create the original front and back room. These two rooms can be flexibly used for entertaining as well as occasional meetings. The very high ceilings and beautiful window and bay-window are celebrated by a giant arch linking the two rooms. It frames each window and lets the light from both sides to flood both rooms.

​The bedroom and en suite has been fitted snuggly in the back extension to free the rest of the flat and re-create the original front and back room. These two rooms can be flexibly used for entertaining as well as occasional meetings. The very high ceilings and beautiful window and bay-window are celebrated by a giant arch linking the two rooms. It frames each window and lets the light from both sides to flood both rooms.

 ​A masculine colour palette of muted blue and taupe is enlivened with strong red cabinets and worktops. A dark brown rubber floor spreads throughout the flat; it is treated to have a semi-polished finish which reflects the light. This colour is also found in the tiling of the wet room.

​A masculine colour palette of muted blue and taupe is enlivened with strong red cabinets and worktops. A dark brown rubber floor spreads throughout the flat; it is treated to have a semi-polished finish which reflects the light. This colour is also found in the tiling of the wet room.

Earl's Ct_003s_©Ioana Marinescu.jpg
Tall door
 ​The bedroom and en suite has been fitted snuggly in the back extension to free the rest of the flat and re-create the original front and back room. These two rooms can be flexibly used for entertaining as well as occasional meetings. The very high ceilings and beautiful window and bay-window are celebrated by a giant arch linking the two rooms. It frames each window and lets the light from both sides to flood both rooms.
 ​A masculine colour palette of muted blue and taupe is enlivened with strong red cabinets and worktops. A dark brown rubber floor spreads throughout the flat; it is treated to have a semi-polished finish which reflects the light. This colour is also found in the tiling of the wet room.
Earl's Ct_003s_©Ioana Marinescu.jpg
Tall door

London 2007-09

This refurbishing of an upper ground floor flat in a Victorian house in Earl's Court has revealed the original Victorian generosity of the building.

​The bedroom and en suite has been fitted snuggly in the back extension to free the rest of the flat and re-create the original front and back room. These two rooms can be flexibly used for entertaining as well as occasional meetings. The very high ceilings and beautiful window and bay-window are celebrated by a giant arch linking the two rooms. It frames each window and lets the light from both sides to flood both rooms.

​A masculine colour palette of muted blue and taupe is enlivened with strong red cabinets and worktops. A dark brown rubber floor spreads throughout the flat; it is treated to have a semi-polished finish which reflects the light. This colour is also found in the tiling of the wet room.

show thumbnails